Zitat:
Önce sana büyük bir tesekur verdigin emeg icin.
Simdi bir bakayim hele...(Zitat von: ELDIABLO)
Zitat:
Zitat:
Yaw kerem, bomba olmus ^^ ellerine saglik.
Yani Monitörün önünde BMW Freunde Videosunu seyredip 31 cekmedim desem, yalan olur ^^
Saka Saka ^^ ama süper olmus. :-D
sagol kardesim benim beni duygulandirirsennnnn selamlar(Zitat von: Deniz81)
Zitat:
Günaydin Billy Billy...
Nasil Uyudun kocum?Bak sana Süt getirdim.
Serko(Zitat von: bmw-bunzo)
Zitat:Zitat:
TESSEKÜR EDERIM ya Kardes kusura bakma sana email atdim mi ben seni koyamadim clibe herkes bana cevab yazdi senden haber gelmeyince istersen cikartayim klibi bearbeiten edip yeniden koyayim utandim simdi valla kimbilir daha kac kisi gelip diyecek benim arabayi neden koymadin diye ... özürdilerim kardes(Zitat von: M3 POWER 61)
Zitat:Zitat:Zitat:
TESSEKÜR EDERIM ya Kardes kusura bakma sana email atdim mi ben seni koyamadim clibe herkes bana cevab yazdi senden haber gelmeyince istersen cikartayim klibi bearbeiten edip yeniden koyayim utandim simdi valla kimbilir daha kac kisi gelip diyecek benim arabayi neden koymadin diye ... özürdilerim kardes(Zitat von: M3 POWER 61)
Önemli degil daha zaten urasiyorum bizim türken corvettle;) Hem devami edecek diye yazmisin sonunda o zamana kadar belki adam ederim arabami. Ben begendigim cünkü türklerin BMWleri nasilmis diye,iyi gösteriyor.(Zitat von: ELDIABLO)
Zitat:
Kerem Abi GÜzel Olmus Video dakiler Hepsi Türklerin mi
Bence Video yu cikar yeniden Eldiablo yla beraber koy ve benim Resim leri degistir lütfen(Zitat von: kayseripower38)
Zitat:
slm millet,
daha yeni gördüm hepinizin burada oldugunuzu....
ismim yusuf yasim 24 ve sauerland´da kaliyorum...530d limo. sürüyorum....
syndikata fazla takilamiyorum daha fazla e39-forumdayim
slmlar----(Zitat von: yozgatli530d)